Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Les traceurs', Rachid Ouramdane
Foto: Grec 2023'Les traceurs', Rachid Ouramdane

Un equilibrista caminarà pel cel del Passeig de Gràcia durant el Grec 2023

El festival d'estiu de Barcelona omplirà la ciutat de circ, dansa, teatre i música del 29 de juny al 30 de juliol

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Enguany el Grec tindrà dues inauguracions i totes dues tindran a veure amb el circ. La primera, més tradicional, serà al Teatre Grec el 29 de juny amb 'The pulse', un espectacle de Gravity & Other Myths amb 30 acròbates i més de 30 integrants del Cor de Noies de l'Orfeó Català. La segona, inaugura el Grec a la ciutat i segur que ens farà posar la pell de gallina, perquè el funambulista Nathan Paulin –amb una dotzena de rècords mundials– es passejarà pel cel del Passeig de Gràcia el diumenge 2 de juliol a les 19 h. Es tracta de l'espectacle 'Les traceurs', del coreògraf Rachid Ouramdane (director del Chaillot - Théâtre National de la Danse de París) amb música de Jean-Baptiste Julien, que ja s'ha vist a Grenoble, Annecy, Aussois, París i Rio de Janeiro.

Noms internacionals

La 47a edició del Grec es defineix com a un "festival coral" i vol estimular les "expressions artístiques col·lectives", amb grans noms internacionals com Ivo van Hove amb 'Who killed my father', Sasha Waltz amb l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, Dimitris Papaioannou amb 'Ink' i Robert Wilson amb 'Ubu' i que, a banda dels espais habituals, també ofereix espectacles en indrets singulars com l’Hospital de Sant Pau, el Dipòsit del Rei Martí o La Model. En total, hi haurà 88 propostes de teatre, circ, dansa i música que es podran veure en una quarantena d'espais del 29 de juny al 30 de juliol. 

Per Evita
Foto: Bitò May ZircusPer Evita

Teatre i música

Pel que fa al teatre, destaquen espectacles com el clàssic de Calderón de la Barca 'La vida es sueño' portat a escena per la Compañía Nacional de Teatro i Check by Jowl; l'adaptació de 'La plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda que signa Carlota Subirós; 'Laly Symon', de Sergi Belbel al Teatre Romea, i el musical 'Per Evita. Una astracanada musical', de Jordi Prat i Coll, que tancarà la programació del Teatre Grec. Pel que fa a la música, Sílvia Pérez Cruz presentarà espectacle amb Liliana Herrero i Maria Gadú i també seran al Grec La Ludwig Band, Joan Dausà, Mayte Martín i Rufus Waingwright amb banda. 

Sílvia Pérez Cruz, Liliana Herrero i Maria Gadú
Foto: Grec FestivalSílvia Pérez Cruz, Liliana Herrero i Maria Gadú

NO T'HO PERDIS: Les 13 obres que no et pots perdre del Grec 2023

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat