Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Harry Potter
Archivo

Un espectacle teatral per als amants de Harry Potter arriba a Barcelona (només durant l'octubre)

'Lugares mágicos' ve de la mà de la botiga de joguines Reino de Juguetes per celebrar el Harry Potter Book Day

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Aquesta tardor estan plovent bones notícies per als fanàtics d'una de les sagues més famoses del món. Si sou autèntics amants de Harry Potter, podreu gaudir, sense sortir de Barcelona, de diverses activitats dedicades al mag (de ficció) més conegut del planeta. L'exposició més completa sobre Harry Potter de la ciutat i una festa dedicada al món de Hogwarts als cinemes Filmax de Gran Via en són algunes. A més, ara s'afegeix a la llista un nou espectacle de teatre on vosaltres sereu els protagonistes i viureu una experiència plena de màgia.

Per celebrar el Harry Potter Book Day, abans coneguda com a Harry Potter Book Night, Reino de Juguetes, l'empresa de joguines que va crear la primera botiga temàtica de Barcelona inspirada en la saga, repeteix a la ciutat amb una nova proposta, 'Lugares mágicos', un espectacle teatral d'una hora on la lectura tindrà un paper protagonista. En edicions anteriors, més de 8.000 persones van assistir als seus esdeveniments.

Quan i on se celebra l'esdeveniment?

Si hi voleu assistir, l'esdeveniment es durà a terme les Galeries Maldà, al carrer Portaferrissa 22, del 5 al 22 d'octubre de 2023.

Quant costen les entrades?

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de la botiga, tot i que el preu varia segons el dia: el dijous 8 euros, el divendres 10 i el dissabte i el diumenge 12. A més, els menors d'edat han d'anar acompanyats d'un adult, tot i que també existeix l'entrada per majors d'edat, que dona accés a un espectacle més enfocat al públic adult.

NO T'HO PERDIS: Les obres de teatre recomanades de la cartellera de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat