Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Refugi Antiaeri de la Plaça de la Revolució del 1868
Foto: Maria Aldern / ACN

Un important refugi antiaeri de Barcelona obert amb visites limitades

Els interessats podran conèixer els importants vestigis de la Guerra Civil per només 3 euros per entrada

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona es prepara per viure un dels esdeveniments més carismàtics el seu estiu, les Festes de Gràcia 2023 que són les celebracions més esperades durant l'agost. Entre les nombroses activitats previstes (incloent-hi els carrers guarnits) una pel seu valor històric i monumental.

Es tracta de les visites al refugi antiaeri de la plaça de la Revolució de setembre de 1868, organitzades pel El Taller d'Història de Gràcia. Amb una durada de 30 minuts i amb un preu de 3 euros, en les visites els interessats podran conèixer un espai històric amagat al cor d'una plaça emblemàtica de Gràcia.

L'Ajuntament obrirà el refugi el pròxim dia 12 d'agost coincidint amb la celebració de la Festa Major de Gràcia. S'instal·larà un taulell informatiu a la plaça del Diamant, on es podran fer les reserves per accedir a l'espai.

Un cop passades les festes del barri, les visites es podran concertar a través de la pàgina web del Taller d'Història de Gràcia.

Refugi Antiareri Plaça de la Revolució 1868
Foto: Maria Aldern / ACN

Un refugi amb història

Accedint mitjançant la planta -4 de l'actual pàrquing de la plaça e la Revolució del setembre de 1896, es pot accedir a un tram de galeria, una zona de farmaciola i una sala de cures, els únics espais conservats.

Les obres per restaurar l'espai, que inclouen la museïtzació de les galeries així com tots els preparatius per obrir-lo al públic, han costat 30.000 euros. El refugi inclou ara una exposició que té com a tema principal la salut i la higiene.

Refugi Antiaeri de la plaça de la Revolució de 1868
Foto: Maria Aldern / ACN

NO T'HO PERDIS: els 15 llocs més bonics que pots trobar a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat