Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Scream Park Castell de Tordera
Foto: Castell de Tordera

Un nou parc temàtic del terror obre (només cinc dies) a una hora de Barcelona

L'espai estarà obert des del 31 d'octubre al 4 de novembre i és apte per a totes les edats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si gaudiu amb les pel·lícules de terror, Halloween és la vostra festa preferida o només us agrada fer-vos els valents, aquest lloc és ideal per vosaltres. També podeu intentar dedicar-vos-hi, perquè Horrorland busca gent per fer ensurts a les seves atraccions, però si preferiu continuar com a visitants, ho podreu fer en aquest nou parc temàtic de terror a menys d'una hora de Barcelona. L'emblemàtic Castell de Tordera es convertirà en l'escenari per acollir un scream park on els fanàtics de Halloween podreu gaudir d'atraccions i espectacles. L'espai obrirà les portes al públic el 31 d'octubre, i es podrà visitar fins al dissabte 4 de novembre.

Durant cinc dies, els visitants podran entrar als tres túnels del terror de diferents temàtiques, on els més petits també podran gaudir d'aquesta festa terrorífica. A més de les atraccions, el parc també oferirà diverses actuacions envoltades de misteri com 'Tutmosis: el despertar extrem', on el públic viatjarà fins a l'antic Egipte per resoldre enigmes entre les mòmies; 'Nigrum mortem', que es transportarà fins al temps on la Pesta Negra deixava milers de morts; i 'Magicween', un espectacle infantil on els més petits faran un recorregut de la mà dels personatges més famosos de Halloween.

A l'exterior del castell, els visitants podran agafar forces amb els plats dels diversos food trucks que i haurà fins a la matinada de l'últim dia. Finalment, en aquest mateix espai cada dia també hi haurà espectacles d'animació i focs que il·luminaran la fortalesa.

NO T'HO PERDIS: El Tibidabo de Barcelona, entre els parcs d'atraccions de referència mundial pel seu disseny

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat