Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Safata SUMO Sushi
Carlo MinuttiSafata SUMO Sushi

Un restaurant de Barcelona sorteja sushi gratis per tota la vida

L'establiment repartirà 140 premis per celebrar el seu 10è aniversari

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Centenars d'establiments a Barcelona ofereixen una varietat gairebé infinita de sushi per a tota mena de paladars i la popularitat del plat japonès per excel·lència no deixa de créixer i innovar amb noves propostes. Ara, a més, si en sou fanàtics teniu l'oportunitat de menjar-ne gratis tota la vida en aquest restaurant de Barcelona.

L'any passat, Sumo va regalar 100 safates de sushi pel seu 9è aniversari. Per celebrar la dècada, aquest any el restaurant japonès repartirà diversos premis per gaudir gratis per sempre del seu menú bufet Sumo, amb més de 70 plats diferents, tant als seus nou restaurants de Madrid com al de Barcelona, a l'avinguda Diagonal, 208, al Centre Comercial Westfield Glòries. L'establiment repartirà 140 bastonets japonesos entre els seus comensals: 20 de color or, 30 de plata, 40 de bronze i 50 de coure.

Restaurant SUMO
Foto: SUMO

Si us en trobeu un en obrir els vostres, us poden tocar diversos premis: si teniu els de coure, guanyareu un menú de bufet gratis a l'any per tota la vida; si teniu els de bronze, un menú de bufet cada sis mesos; amb els de plata, un menú de bufet gratis cada tres mesos; i, si sou dels afortunats amb els daurats, guanyareu un menú de bufet gratis al mes durant la resta de la vostra vida.

NO T'HO PERDIS: Aquesta és la barra secreta de sushi que ho està petant a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de menjar barat

    Últimes notícies

      Publicitat