Notícies

Els germans Roca llancen la seva línia de begudes alcohòliques

'Esperit Roca' consta de sis licors inspirats en diferents paisatges de la infància dels Roca

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Esperit Roca
Foto: El Celler de Can Roca
Publicitat

Qui no es vol sentir com en un restaurant de luxe mentre pren un aperitiu a casa? Gaudir de productes d’alta gastronomia sense moure’s del sofà? Els germans Roca acaben de posar a la venda ‘Esperit Roca’, la línia de begudes alcohòliques d'El Celler de Can Roca, que a part de vendre alcohol premium al gumet vol que una mica de l'essència del restaurant entri a casa seva. El projecte s’inspira en els paratges que han marcat a en Joan, en Jordi i en Josep Roca. Aquest darrer explica que aquest llançament significa per ells “compartir paisatges embotellats”, sentir com si una part de la seva infància estigués a casa de la gent amb aquestes begudes.

Esperit Roca
Foto: El Celler de Can Roca

Dins d’Esperit Roca hi ha dues Sèries: La Sèrie Paratge i la Sèrie Cacau. La primera és on els paisatges més especials pels germans Roca agafen protagonisme, l’essència d’aquest projecte, on trobeu la Ginebra de té Roca, l’Aiguardent de Garrofa i, en uns mesos, també el Vi amb Arrels. La segona sèrie està directament connectada amb Casa Cacao, la fàbrica de xocolata d'El Celler de Can Roca. Dins d’aquesta trobareu  la Ginebra, l’Esperit i el Licor de Cacau. 

Esperit Roca
Foto: El Celler de Can Roca

Per als impacients, no cal que espereu per poder tastar les begudes del restaurant català amb tres estrelles ‘Michelin’. A partir d’avui mateix totes les begudes del catàleg ja estan a la venda de forma online, a la web d’Esperit Roca, i en físic, al Mandarin Oriental de Barcelona o a Casa Cacau.  

NO T'HO PERDIS: Els 50 millors restaurants de Barcelona

Llegeix el número de gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat