Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Café de especialidad
Foto: Shutterstock

L'Hospitalet de Llobregat es convertirà en la capital mundial del cafè per uns dies

A finals de setembre de 2023 se celebrarà el primer Forum Coffee Festival, on s'esperen més de 10.000 persones

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Als amants del cafè, no sempre ens és fàcil trobar-ne un que ens agradi, però us podem assegurar que a les millors cafeteries de Barcelona en podreu tastar un com Déu mana. A més, si sou autèntics aficionats d'aquesta beguda estimulant, no haureu d'esperar molt per poder visitar un gran festival de cafè sense anar-vos-en massa lluny de Barcelona. L'Hospitalet de Llobregat es convertirà en la capital del cafè quan aculli la primera edició del Forum Coffee Festival a la Farga, entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre. Les entrades ja estan a la venda per 8 euros el dia, tot i que també hi ha l'entrada general pels tres dies a 24 euros, a més de les opcions VIP.

Es preveu que l'esdeveniment reunirà unes 10.000 persones entre les quals hi haurà experts del món del cafè, així com a aficionats i amants d'aquesta beguda. A més, durant el festival tindran lloc diverses activitats, com el Campionat Nacional Barist Pro Fórum Café, on setze persones concursaran per aconseguir el títol del millor barista d'Espanya. La competició posarà a prova els participants, que hauran de demostrar les seves habilitats en les disciplines de tast, cafè filtre, beguda d'autor, origen, 'latte art' i 'espresso blend'.

A més del concurs, hi haurà una demostració en directe de la mà del xef Elías del Toro, del restaurant Abades Triana de Sevilla, on mostrarà que el cafè és un ingredient molt versàtil a través d'un 'showcooking' (cuina en directe). Entre els assistents al Forum, hi haurà personalitats tan importants dins el món del cafè com el director i fundador de Syra CoffeeYassir Rais i la formadora del Centre de Formació PROBAT d'Emmerich a Alemanya, Daniela Nowitzki.

NO T'HO PERDIS: 11 llocs deliciosos per esmorzar a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat