Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una cocteleria de Barcelona, el cinquè millor bar del món

Mariposa Negra, la cocteleria inspirada en Ruiz Zafón, se situa en el cinquè lloc de la llista dels millors llocs per beure de Time Out Internacional

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El cinquè bar més 'cool' del món està a Barcelona i és la cocteleria Mariposa Negra. Així ho indica el rànquing elaborat per Time Out Internacional dels millors bars del món, que situa aquest bar inspirat en l’escriptor Carlos Ruiz Zafón només per sota de quatre bars que es troben a Hong Kong, Los Angeles, Melbourne i Paris. 

Mariposa Negra és una cocteleria situada a la Plaça de les Olles del Born. Va ser fundada per Luca Corradini, qui el 2015 era un dels caps de cocteleria de l'American Bar del Savoy de Londres, la cocteleria més antiga d'Anglaterra. El bar s’inspira en la novel·la Marina, de Carlos Ruiz Zafón, un llibre ambientat en la ciutat de Barcelona dels anys setanta. 

En aquesta història sobrenatural hi ha la figura de Michail Kolvenik, un metge obsessionat a superar els errors de la naturalesa i combatre la mort. Kolvenik extreu un sèrum de la sang de les papallones negres i amb aquest líquid misteriós aconsegueix donar a vida a les seves monstruoses creacions, mig humanes o mig titelles. El sèrum l’obté del seu taller Velo-Granell al barri del Born de Barcelona, un espai que el Mariposa Negra vol encarnar. 

Aquest bar, doncs, és un món misteriós i de fantasia: al seu interior podràs tastar còctels de tota mena servits en gots creats amb tecnologia 3D i tècniques de modelatge i ceràmica. Clarament, havia de sortir en la llista dels bars més ‘cool’ del món. 

Mariposa Negra
Foto: Mariposa NegraMariposa Negra

Però, com ho han decidit? Què fa que un bar sigui ‘cool’? El rànquing descriu aquests bars com “espais acollidors que emfatitzen el talent local”, els típics llocs que vols recomanar als teus amics, per quedar bé i que tothom pensi: ostres, quina bona recomanació! Per elaborar la llista, ‘bartenders’ i experts en begudes han col·laborat els editors de Time Out per identificar els millors bars de cada ciutat, i el resultat és sorprenent. Segur que molts d’ells te’ls apuntaràs a la llista de llocs pendents on anar quan vagis de viatge… si no és que ja hi has estat. I si ets de Barcelona, ja pots córrer a fer-li una visita a la Mariposa Negra.

NO T'HO PERDIS: Els 100 millors bars de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat