Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Esade Barcelona
Foto: ESADE

Una de les deu millors escoles de negocis del món està a Barcelona

El rànquing britànic de Financial Times ha situat tres centres barcelonins entre els 50 millors del planeta

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona compta amb diverses universitats amb prestigi internacional. La Universitat Pompeu Fabra i l'Autònoma de Barcelona estan entre les 400 millors del món, mentre que la Universitat de Barcelona, és la millor d'Espanya i està entre les 200 primeres, segons l'informe de la Universitat Shanghai Jiao Tong. Ara la ciutat també té una de les millors escoles de negocis del món, perquè ESADE ha estat escollida com la vuitena millor del planeta segons la llista britànica Masters in Management 2023, del Financial Times.

L'informe ha analitzat diversos centres educatius segons vint paràmetres diferents, que han servit per elaborar el rànquing de les 100 millors escoles de negocis del món. El centre barceloní ESADE ha escalat vuit posicions, ja que a l'any passat estava al lloc número 16. Aquesta escalada ha estat gràcies als bons resultats dels alumnes, més de 40.000 dels quals s'han convertit en directius arreu del món. Les escoles de Barcelona IESE i EADA Business School també han aconseguit entrar al top 50, en la posició 14 i 44, respectivament.

Alguns dels paràmetres que s'han tingut en compte són el salari mitjà dels seus alumnes quan entren al món laboral, la mobilitat internacional i el percentatge de dones estudiants i professores, entre d'altres. Tenint en compte aquests factors, la medalla d'or ha estat per HEC París, seguida de la University of St Gallen, a Suïssa. A la llista només hi ha dos centres de Madrid, l'IE Business School, al lloc 16, i la Universidad Carlos III, al 35.

*Consulteu aquí l'informe complet Masters in Management 2023 del Financial Times

NO T'HO PERDIS: Aquesta universitat de Barcelona és la més sol·licitada de tota Catalunya

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat