Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Natura Encesa Life
Foto: Natura EncesaNatura Encesa Life

Una experiència lumínica immersiva encendrà aquests jardins de Pedralbes a partir de novembre

Natura Encesa arribarà per segon cop a la ciutat amb la seva nova proposta 'Origen' als jardins de Torre Girona

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Som conscients que fa poc que ha arribat la tardor, malgrat que el temps no digui el mateix, però mai és un mal moment per començar a planejar que voleu fer aquest hivern a Barcelona. Si sou dels que us agrada començar aviat a entrar en l'esperit nadalenc, ho podreu fer a partir del 20 de novembre. L'espectacle Natura Encesa torna a la ciutat per il·luminar els Jardins de Torre Girona a Pedralbes amb una experiència lumínica immersiva. Dos anys després d'encendre els Jardins de Pedralbes, la iniciativa estrenarà 'Origen', un espectacle que farà un homenatge als fongs i als mixomicets.

A diferència de la primera edició, en aquest cas l'espectacle es farà en uns jardins menys coneguts tant en l'àmbit local com turístic per reivindicar l'espai, així com per ressaltar l'arquitectura i vegetació de la finca a través de la llum i el color. La proposta lumínica ha estat dissenyada a mida de l'espai i vol convidar els visitants a submergir-se dins la micologia per entendre els orígens dels éssers vius. El que no ha variat és l'objectiu de l'espectacle: ajudar a comprendre la relació entre la ciència i la influència de l'ésser humà al medi ambient.

La iniciativa ve de la mà de la productora LETSGO, una empresa que va rebre el premi Innovación y sostenibilidad que entrega l'ajuntament de Madrid i que va iniciar el projecte lumínic l'any 2020. Des de la seva primera posada en escena al Real Jardín Botánico de Madrid el mateix any, milers de persones ja han visitat els seus espectacles.

Horaris i entrades

'Origen' s'estrenarà el 20 de novembre de 2023 i estarà obert al públic fins al 21 de gener de 2024 de dilluns a diumenge de 18 a 22.45 h, amb passes cada 15 minuts. Les entrades ja estan disponibles a la web de Natura Encesa des de 14,50 euros, l'entrada general, fins a 27,50 euros, l'entrada prèmium. 

NO T'HO PERDIS: 228 espectacles gratuïts a Barcelona: com aconseguir entrades?

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat