Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Una obra de teatre dins d'un vagó de tren per reivindicar la cultura

L'humorista Guillem Estadella farà part del seu espectacle 'Quin pollastre' dins d'un tren de Rodalies

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Els teatres, cinemes, sales de concerts, bars i restaurants tancats i el transport públic, per exemple, a tope de gent. És una paradoxa que tots hem vist i que ens hem plantejat més d'una vegada la seva eficàcia. S'ha demostrat que la cultura és segura –no s'ha detectat cap brot arran d'assistir a una activitat cultural– i els artistes comencen a aixecar la veu, com la campanya feta per les sales de concerts, o l'acció que l'humorista Guillem Estadella farà el dimecres 4 de novembre dins d'un vagó de Rodalies. 

"La cultura fa temps que està tocada, fa temps que es veu maltractada. Per això, ara més que mai, cal reivindicar-la i fer veure que és una feina per tots els que viuen d'ella", ens diu l'humorista. Els viatgers que dimecres agafin el tren de les 10.13 hores que fa el trajecte Cunit –Barcelona Sants de la R2 sud de Rodalies de Catalunya tindran una sorpresa, en Guillen Estadella fent part del seu espectacle 'Quin pollastre'. I no ho fa per amor a l'art, és la seva manera de queixar-se del fet que les sales de teatre estiguin tancades i els trens continuïn al 100%. "En una situació com l'actual és quan més necessitem la cultura. Necessitem riure, divertir-nos... perquè és reparador", afegeix Estadella.

Guillem Estadella havia d'estrenar l'espectacle 'Quin pollastre' a la sala BARTS els dies 12, 16 i 19 de novembre, però les funcions s'han hagut de cancel·lar a causa de les noves restriccions sanitàries. "La cultura, per a la política, és fer-se una foto en una entrega de premis i no, la cultura va més enllà. La cultura passa per totes les sales de teatre, de concerts, de cinema... En el cas del teatre, des del teatre a l'escola, fins als grans escenaris", es queixa l'humorista. 

Si agafeu el tren i us trobeu amb aquest espectacle –seguint totes les mesures de seguretat– riureu, però també és moment de ser crítics i, quan els teatres, cinemes i sales de concerts torni a obrir, consumir cultura!

NO T'HO PERDIS: Les exposicions imprescindibles a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat