Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
patinet metro
Foto: Shutterstock

Veto definitiu als patinets en el transport públic de Barcelona, la proposta dels experts

El consell d'administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) votarà aquest divendres una proposta per prohibir permanentment els patinets elèctrics en el transport públic

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Previsible mala notícia per als usuaris de patinets elèctrics. Avui el consell d'administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha de votar la proposta per prohibir permanentment els patinets elèctrics en el transport públic. Setmana complicada per a prendre la decisió després que a Madrid l'explosió d'un d'aquests vehicles destorcés un vagó de metro, afortunadament sense víctimes.

La idea és que s'acabi prohibint l'entrada de patinets ens els transports públics, ja que, segons fonts citades per l'ACN, el grup d'experts que ha analitzat els riscos associats als patinets elèctrics proposaran aquesta mesura a les autoritats.

Els patinets al transport públic estan prohibits temporalment des de febrer, després que un patinet s'incendiés en un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Aquesta prohibició temporal expirarà el 31 d'octubre, després de ser prorrogada inicialment per sis mesos. En cas que l'ATM ratifiqui la proposta dels experts aquest divendres, la regulació permanent prohibirà l'accés dels patinets al transport públic.

La proposta que serà sotmesa a votació inclourà una clàusula que obre la possibilitat de permetre l'ús dels patinets en el transport públic si es troben solucions tècniques per garantir la seva seguretat. Fins al moment, els experts no han trobat aquestes solucions malgrat mesos de treball.

NO T'HO PERDIS: 3 coses que has de saber si condueixes en patinet per Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat