Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vicio Barcelona
Foto: Vicio

Vicio obre el seu primer restaurant de referència a Barcelona (i són 500 m² de burgers!)

L'establiment funcionarà com a 'flagship store' i té capacitat per a 110 persones

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Una de les empreses d'hamburgueses més conegudes del moment acaba d'obrir el seu establiment més gran a Barcelona. Vicio ha inaugurat la seva 'flagship' (botiga de referència) al carrer Urgell, 204; un restaurant de 500 metres quadrats amb leds vermells, capacitat per 110 persones i desenes de tipus d''smash burguers'.

Malgrat que la companyia ja comptava amb un local híbrid a la Via Augusta, on hi ha un lloc reservat per menjar a l'interior, el del carrer Urgell és el primer que funcionarà exclusivament com a restaurant a la ciutat. Gràcies a la seva estratègia de publicitat, on hem vist a una doble de la reina Letícia menjant-se una hamburguesa, Vicio ha aconseguit crear un univers que també ha traslladat al nou local.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de VICIO (@ganasdevicio)

L'espai està dissenyat per l'estudi Externa Reference, que ja va fer el primer restaurant de Madrid, i està inspirat en els corrents avantguardistes i contemporànies. El local fusiona els colors corporatius, el negre i el vermell, amb materials com l'acer i l'alumini, que li donen el toc industrial.

Vicio Barcelona
Foto: Vicio

La marca creada per Aleix Puig, guanyador de 'Masterchef', va néixer l'any 2021 a un petit garatge de Sants amb capacitat per a sis persones. En només tres anys, l'empresa factura milions d'euros i ja compta amb 23 locals físics repartits entre Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, València i Mallorca. 

"Tot i que hem assolit molt fins ara, encara ens queda molt per fer", assegura Puig en nota de premsa i afegeix que pretenen inaugurar 15 establiments més durant el 2024.

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat