Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols 'tocar' els millors ballarins d'Europa?

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

A finals d'octubre, Barcelona serà escenari d'un d'aquells espectacles participatius relacionats amb el món de la dansa que tant ens agraden. Fa uns anys, Xavier LeRoy va convertir la Fundació Tàpies en un escenari perfecte per gaudir de les seves coreografies, amb ballarins de Barcelona fans del seu treball. Ara, serà el torn d'un altre coreògraf francès, Boris Charmatz, i el lloc serà el MACBA. El Mercat de les Flors, que organitza un cicle dedicat a Charmatz, no busca ballarins, sinó persones que vulguin acompanyar els intèrprets de la seva companyia, que executaran la peça '20 ballarins pel segle XX'.

El Mercat bucaa 20 voluntaris per acompanyar i assistir en tot el procés d'assajos i funcions els artistes de l'espectacle i, d'aquesta manera, poder viure, conèixer i formar part d’un espectacle que inclou 20 artistes d’alt nivell de l’escena internacional en la posada en escena dels moments més significatius de la dansa del segle XX. A canvi, el Mercat ofereix un abonament per veure quatre espectacles aquesta temporada i un passi per a totes les expos del MACBA durant un any.

Els candidats han d'estar disponibles dijous 25 d'octubre i divendres 26, gairebé tot el dia, per als assajos. I el cap de setmana al complet. La seva funció és assistir els ballarins. Cal saber francès o anglès. Evidentment, l'organització es fa càrrec de tots els àpats.

Si hi voleu participar, heu d'omplir aquesta fitxa.

Últimes notícies

    Publicitat