Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
aeroport el prat
Foto: Shutterstock

Vueling i easyJet tornaran a volar des del Prat a partir de juny

Les aerolínies han confirmat que reprendran viatges nacionals i europeus

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Vueling i easyJet són les dues primeres companyies a confirmar que reprendran la seva activitat al juny, després de dos mesos en què el trànsit aeri ha estat paralitzat gairebé per complet i en els quals hem presenciat imatges insòlites d'aeroports absolutament buits. En ple pla de desescalada, les aerolínies han informat que recuperaran 72 rutes des de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat entre finals de juny i inicis de juliol.

Vueling ha explicat que els primers dies es realitzaran vols nacionals i que poc després arribaran els internacionals, amb els quals es reprendran connexions amb França, Itàlia, Regne Unit, Portugal, Alemanya, Holanda, Bèlgica, Suïssa i els països nòrdics. La companyia posarà en marxa 180 rutes, arribant a operar 2.000 vols per setmana.

easyJet, per part seva, activarà els vols el 15 de juny, operant tant a nivell nacional com europeu. A partir d'avui, anunciaran diàriament a través de les seves xarxes socials les ciutats a les quals es podrà viatjar quan l'espai aeri europeu torni a estar disponible per a l'activitat turística.

NO T'HO PERDIS: Els misteriosos pòsters que es projecten a les façanes de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat