Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vueling ofereix vols a 9,99 euros per reactivar la seva flota

L’aerolínia llença l’oferta amb milers de places durant tres dies

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Amb la finalització de l’estat d’alarma i la llibertat de moviment per tot el territori espanyol, les companyies aèries han començat la reactivació dels seus vols. Per impulsar el turisme nacional, Vueling ha llençat una oferta de milers de vols per tot Espanya per tan sols 9,99 euros. Entre les diverses destinacions trobem Eivissa, Alacant, València, Saragossa o Sevilla.

L'oferta estarà disponible durant tres dies però, tot i que és la més econòmica, no és l’única que ofereix la companyia. Vueling també ha posat a la venta bitllets per territori nacional per 14,99€ o, els més “cars”, per 29,99€.

Vueling no és l’única aerolínia que està d’oferta, Ryanair ofereix 250.000 places de vols per tot Europa per 29,99€, i Air Europa està fent descomptes de fins a un 40% en vols seleccionats. Per altra banda, altres companyies com Iberia estan oferint més flexibilitat en la compra dels seus bitllets concedint, per exemple, el canvi de bitllets de manera gratuïta.

NO T'HO PERDIS: Un nou tren de baix cost d'alta velocitat arriba a Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat