Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

1r aniversari del Convent de Barcelona Activa

  • Què fer
Convent de Barcelona Activa
Laura Soriano | Convent de Barcelona Activa
Publicitat

Time Out diu

Sou joves i teniu ganes de fer un tasteig de diverses professions? El Convent de Barcelona Activa us espera amb concerts i tallers lúdics el 14 de desembre!

Activitats lúdiques, xerrades i moltes altres sorpreses us esperen a l’espai de referència per als joves que busquen feina o formació, el Convent de Barcelona Activa! El 14 de desembre, celebren el seu primer aniversari en una jornada plena d’activitats de tot tipus! Heu fet mai una estampació tèxtil floral, un taller de perruqueria i maquillatge express, còctels nadalencs o una peça de xocolata personalitzada? Doncs agafeu-vos fort perquè l’únic que haureu de fer per aprendre’n i gaudir-ne és dirigir-vos a la plaça Pons i Clerch, 2. L’aniversari començarà a les 17.30 i fins les 20.30 gaudireu de tots aquests tallers gratuïts organitzats amb els gremis i entitats de l’entorn, i que comptaran amb la presència de joves referents a les xarxes com @alextouspont, @canputades i @farnerrs. I a partir de les 18:30 començarà el plat fort de la festa al ritme de Les Coco i Lu-La, del Taller de Músics!
I és que el Convent de Barcelona Activa no només és un equipament de referència al mig del Born, sinó que l’espai és modern i innovador, ple d’activitats i serveis que durant tot l’any s’adapten a les necessitats i gustos dels joves de Barcelona que busquen feina o formació. A més, ofereixen assessorament personalitzat i orientació professional, cursos professionals, tips i recursos per trobar feina, coaching laboral, accés a ofertes de feina… Joves, només us heu d’inscriure prèviament aquí i anar-hi. Estem segurs que no us decebrà!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà