Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 20 activitats per fer a Barcelona a la tardor

20 activitats per fer a Barcelona a la tardor

Concerts, festivals de cine, teatre i manga, exposicions i moltes coses més arriben a la ciutat aquesta tardor!

tardor barcelona
Advertising

Teniu por que, amb l'arribada de la tardor, l'apatia s'apoderi de vosaltres? No voleu que el vostre sofà us atrapi i us augmentin les diòptries mirant tanta sèrie? Time Out Barcelona al rescat! Fins a finals de novembre, la ciutat acull moltíssimes activitats interessants. N'hem seleccionat 20 que inclouen festivals de cine i música, obres de teatre, exposicions, circ i fires de tot tipus!

1
In-Edit
Cine, Documental

In-Edit 2016

Va haver-hi un moment en què el Beefeater In-Edit va deixar de preguntar-se si era “més del cine o de la música”. Ho explica Cristian Pascual, director del festival de documental musical, al pròleg d’'In-Edit. Made in Barcelona', el llibre de Toni Castarnado publicat per Comanegra just abans de l’inici de la 14a edició, que arrenca el dijous 27. Tant fa si hi busqueu conèixer a fons els ídols del vostre panteó musical, descobrir històries humanes úniques o veure-hi bon cinema: l’In-Edit té pel·lis per a tothom. Aquest any hi podreu veure tot això:EL PUNK El festival  s’apunta a la celebració dels 40 anys d’aquell 1976 en què els Ramones van debutar al Regne Unit i els Sex Pistols es van convertir en l’enemic públic número 1 dedicant la secció retrospectiva no a un director sinó al fenomen, amb un programa amb més imperdibles que un disseny de Vivienne Westwood: cintes de Derek Jarman ('Jubilee'), Julien Temple ('The filth and the fury') i Don Letts ('Punk attitude') i el testament del copròfag GG Allin, entre d’altres. El punk també crida des dels films de Kikol Grau sobre els grups del rock radical basc Eskorbuto ('Las más macabras de las vidas'), Cicatriz ('Inadaptados') i La Polla Records ('No somos nada'), i la cirereta la posarà 'Gimme danger', el documental definitiu de Jim Jarmusch sobre els protopunks The Stooges: clausura fastuosa.COOL BRITANNIA Una altra novetat és la projecció de 'Supersonic', sobre l’edat d’or d’Oasis –se li ha retret que el the end arribi aban

2
Palau de la Música
© Lorenzo Duaso
Música, Jazz

48 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que arrenca el 24 d'octubre amb el quintet que colideren el pianista cubà Chucho Valdés –padrí del festival i per tant present en cada edició– i el saxofonista nord-americà Joe Lovano, celebra la 48a edició amb concerts al Palau de la Música, la sala BARTS, L'Auditori i el Conservatori del Liceu, que també acollirà classes magistrals a càrrec d'alguns dels artistes del cartell. Entre les novetats d'aquesta edició hi ha un cicle de flamenc: amb la complicitat de Time Out, es recupera la marca De Cajón!, nom del desaparegut festival de flamenc de The Project, la promotora que organitza el Festival de Jazz.

Advertising
3
Andrew Bird
Notícies, Música

El Cruïlla de tardor

Si l'espera fins a la pròxima edició del festival Cruïlla, que se celebra cada any al juliol al Fòrum, se us fa muntanya, tenim bones notícies: el festival estrena edició de tardor. Del 15 d'octubre al 7 de desembre, el Cruïlla Tardor vol traslladar l'atmosfera del festival a diferents sales de la ciutat, el Sant Jordi Club, la Sala Apolo, el BARTS, la Salamandra de l'Hospitalet i el Razzmatazz.

4
Yumi Zouma
Música, Festival de música

Primavera Club 2016

El Primavera Club va néixer el 2006 com una edició a cobert i en el tercer trimestre de l’any del Primavera Sound. Una dècada després, el festival de tardor ha consolidat el seu canvi d’orientació per recollir l’esperit de descoberta que tant s’alaba del seu germà gran. No busqueu grans reclams al cartell: el festival aposta pels músics emergents, i els que tenen trajectòries més llargues els trobareu camuflats en nous projectes.

Advertising