25 anys de CCCB

Què fer Gratis
Mirador CCCB
Foto: Adrià Goula

Time Out diu

El Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona està d'aniversari i és que el 24 de febrer de 1994 va obrir per primera vegada les portes. 25 anys després s'ha converit en un dels punts de referència de la cultura de la ciutat, acollint tot tipus d'exposicions i activitats.

Per celebrar-ho el CCCB ha preparat un cap de setmana ple de propostes que inclouen una competició entre diferents equips d’estudiants universitaris que debatran sobre el sentit de les fronteres al segle XXI (dissabte 23, de 18.30 a 20 h); un vespre musical amb DJs i música en directe d'Anna Lanau, Kids from Mars, The Mani-las i AKKAN (dissabte 23, a partir de les 20 h); projeccions d'animació i del documental 'Temps de Caritat', retrat de l’antiga Casa de la Caritat de Barcelona i l’actual edifici del CCCB (diumenge 24 a partir de les 11 h); i un matí de festa familiar al Pati de les Dones, amb dansa urbana i bandes del barri (diumenge 24, de 11 a 14.30 h).

Durant tot el cap de setmana hi haurà portes obertes a l’exposició 'Stanley Kubrick', al Mirador i a l’Arxiu Xcèntric, que presenta 'Llampecs de bellesa', un menú especial de 25 títols seleccionats per Cloe Masotta.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers