Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els 5 plans més originals de Sant Joan

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

On/Off Sant Joan
On/Off Sant Joan

Els 5 plans més originals de Sant Joan

Sant Joan pot anar de mercats, musclos i gossos en remull? Sí i t'ho demostrem en aquestes 5 activitats!

Per Marc Andreu i Pau Roigé
Advertising

Sant Joan és tradició i demana grans fogueres que il·luminin les places dels barris, taules coronades per coques de quatre pams i una banda sonora a base de petards. Però qui diu que les tradicions no es poden complementar amb altres plans originals?

Et portem cinc activitats que combinen a la perfecció amb el Sant Joan més purista i on hi poden participar tota la família, també els de quatre potes. 

NO ET PERDIS: Més consells a la guia completa per gaudir de Sant Joan a Barcelona.

Revetlles dog-friendly

Esports Piscines

Per als més porucs, el millor és que es quedin a casa tranquils,
amagats on ells vulguin i aïllats del soroll (encendre la ràdio és una bona opció); per als casos més extrems hi ha medicació especial, però sempre consulteu-ho amb el veterinari. Si el vostre quisso no té gaire problema per sortir de casa, s’organitzen revetlles especials pel seu confort, com la que fan al Perros al Agua, un parc aquàtic per als nostres amics canins a la Roca del Vallès; allà tenen piscines on gossos i humans es poden banyar sense problemes, i una zona de bar/restaurant on descansar.

Delacrem
Foto: Delacrem

La coca més refrescant!

Restaurants L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El gelat amb gust de coca de Sant Joan del DelaCrem és espectacular. Entre llepada i llepada us anireu trobant pinyons i fruita confitada. Perfecte per conservar tradicions sense passar calor

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising