Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
On/Off Sant Joan
On/Off Sant Joan

Els 5 plans més originals de Sant Joan

Sant Joan pot anar de mercats, musclos i gossos en remull? Sí i t'ho demostrem en aquestes 5 activitats!

Pau Roigé
Escrit per
Marc Andreu
i
Pau Roigé
Publicitat

Sant Joan és tradició i demana grans fogueres que il·luminin les places dels barris, taules coronades per coques de quatre pams i una banda sonora a base de petards. Però qui diu que les tradicions no es poden complementar amb altres plans originals?

Et portem cinc activitats que combinen a la perfecció amb el Sant Joan més purista i on hi poden participar tota la família, també els de quatre potes. 

NO ET PERDIS: Més consells a la guia completa per gaudir de Sant Joan a Barcelona.

Revetlles dog-friendly
  • Esports
  • Piscines

Per als més porucs, el millor és que es quedin a casa tranquils,
amagats on ells vulguin i aïllats del soroll (encendre la ràdio és una bona opció); per als casos més extrems hi ha medicació especial, però sempre consulteu-ho amb el veterinari. Si el vostre quisso no té gaire problema per sortir de casa, s’organitzen revetlles especials pel seu confort, com la que fan al Perros al Agua, un parc aquàtic per als nostres amics canins a la Roca del Vallès; allà tenen piscines on gossos i humans es poden banyar sense problemes, i una zona de bar/restaurant on descansar.

  • Restaurants
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

El gelat amb gust de coca de Sant Joan del DelaCrem és espectacular. Entre llepada i llepada us anireu trobant pinyons i fruita confitada. Perfecte per conservar tradicions sense passar calor

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat