Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out 50 anys

8 portades icòniques per celebrar els 50 anys de Time Out

Ja fa mig segle d'aquell 12 d'agost de 1968 en què va néixer Time Out a Londres. Per celebrar-ho fem la vista enrere i repassem algunes de les seves millors portades.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Time Out va veure la llum a Londres a finals dels 60, en la mateixa dècada en què Bob Dylan li cantava al món que els temps estaven canviant. Ara que veiem 50 espelmes enceses sobre el pastís d’aniversari, repassem la nostra història a través d’algunes de les portades més icòniques de Time Out London. Per entendre qui som, heu de saber d’on venim...

1971: Què ens expliques Andy?

1971: Què ens expliques Andy?

Abans de fer els tres anys, Time Out va publicar una entrevista exclusiva amb Andy Warhol. La portada era un pastitx del vinyetista Peter Brookes.

1980: Els 'marcianitos'

1980: Els 'marcianitos'

Aquesta composició, dedicada a la moda dels jocs d’arcade, és un treball d’orfebre. Cada punt de color està col·locat a mà. Va portar hores i hores acabar-la.

Publicitat
1982: Un poeta 'beat'

1982: Un poeta 'beat'

Quan Lou Stein va fer la versió escènica de 'Por i fàstic a Las Vegas', Hunter S. Thompson va ser noi de portada amb aquesta caricatura del seu amic Ralph Steadman.

1986: Descobrint barris

1986: Descobrint barris

Hi va haver un temps en què el Soho de Londres era una zona misteriosa i fosca. Amb aquesta il·lustració d’època, Time Out va anar a revelar els seus misteris.

Publicitat
1994: El número tòxic

1994: El número tòxic

El director d’art d’aquesta portada, Jeremy Leslie, va bromejar dient que va ser 'l’únic cop que vaig aconseguir demanar drogues amb les despeses'.

1996: Amb la boca oberta

1996: Amb la boca oberta

Molts fotògrafs es van postular per fer la portada d’aquest especial sobre parafílies sexuals. Fins i tot David LaChapelle s’hi va presentar.

Publicitat
2010: Plaers carnals

2010: Plaers carnals

El 2008, Barcelona es va convertir en la primera ciutat de l’Estat amb Time Out. El maig del 2014 s’hi va afegir Time Out Madrid, primer 'online' i des d’aquest any també amb revista mensual.

2012: Agafa'm, soc per a tu

2012: Agafa'm, soc per a tu

Time Out London va decidir fer el salt al gratuït, i li va anar tan bé que altres ciutats també s’hi van apuntar. Barcelona va sortir al carrer gratis el setembre del 2016.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat