Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Amen Sam 2022

  • Què fer
Amen Sam
Foto: Amen Sam
Publicitat

Time Out diu

Un recull de concerts, tallers, exposicions i xerrades sobre la cultura gitana tindran lloc a diversos ateneus de la ciutat

La segona edició del cicle Amen Sam sobre cultura del poble gitano tindrà lloc del 9 d'abril fins al 29 de novembre a 14 ateneus de diversos municipis catalans, entre ells el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, el Centre Moral i Instructiu de Gràcia i la Societat Cultural i Esportiva La Lira del barri de Sant Andreu de Barcelona. Durant aquests dies es podrà gaudir d'activitats com concerts i tallers de rumba catalana, de percussió flamenca i xerrades sobre Porrajmos (l’holocaust gitano), la dona gitana i el feminisme romaní, i l'exposició 'Com tu' que tracta diversos aspectes del poble gitano, com la seva història, els seus símbols, l’idioma, l’art, la música l’educació, la discriminació i les persones gitanes conegudes.

Aquesta activitat va dirigida no només a persones gitanes i sòcies dels ateneus, si no també de l'entorn del municipi on està situat l'ateneu participant. L'objectiu de la Federació d'Ateneu de Catalunya és contribuir a superar els estereotips que la societat occidental ha anat construint al voltant del poble gitano.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.ateneus.cat/amensam
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà