Animalia, Inc

Què fer
Animalia Inc, al Poble Espanyol
Foto: Poble Espanyol

Time Out diu

Cinc titelles gegants de fusta que reprodueixen animals típics de la fauna catalana protagonitzen aquesta peça de teatre i humor al Poble Espanyol

Al Poble Espanyol tenen un campament molt particular habitat per la Lola –una cabra–, en Grace (un cérvol), l'Aristòtil (un puput), la Bruna (una osseta) i la Carlota (una llebre), animals típics de la fauna catalana que cuiden en Max, un excèntric biòleg, i la Julie, la Kate i  l'Antoine, cuidadors i especialistes en ciències naturals. Una peça de teatre físic i gestual, amb titelles de fusta articulats i un toc d'humor que aprofundeix en com interactuen els animals en els espais urbans i quan entren en contacte amb les persones.

A més de passejar pel campament d'Animàlia, també podreu assistir a un petit espectacle en clau d'humor que ens farà recapacitar sobre l'egocentrisme dels humans i de com ens hem arribat a creure que som l'espècie més important. Podreu veure en acció els cinc grans titelles que reprodueixen els animals i que han estat elaborats artesanalment inspirant-se en les joguines de fusta de tota la vida.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers