Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

The Animals

  • Què fer, Exposicions
  • Wonder Photo Shop, Gràcia
Estela de Castro
Estela de Castro
Publicitat

Time Out diu

Fujifilm inaugura una exposició fotogràfica sobre el maltractament animal que rep el nom de 'The Animals'. La retratista Estela de Castro ha pogut conèixer i fotografiar, a través d'una càmera Fuji GFX 50R, més d'un centenar d'animals que havien estat rescatats del tràfic il·legal, vivers, laboratoris d'experimentació i animals salvatges que havien estat tancats a zoos, maltractats en circs o a la indústria del cine. Aquest projecte fa valdre la feina que fan les protectores i santuaris, que donen una segona oportunitat als animals en aquestes situacions. Alguns d'aquests espais han col·laborat amb l'artista per a donar a conèixer la història que hi ha darrere de cada un dels animals, acompanyada d'un retrat. 

S'hi podran conèixer històries com la del gall Ares, que va ser regalat a un infant quan era un pollet i en créixer el van abandonar, o la de l'euga Juana, que la feien servir per a competir en hipòdrom, però a partir d'un accident que li impedia córrer van creure adient sacrificar-la.

Aquesta exposició es troba concretament a la Wonder Expo, l'espai expositiu de la Wonder Photo Shop Barcelona del 16 de gener al 24 de febrer entre les 17 i les 20 h.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Wonder Photo Shop
Gran de Gràcia, 1
Gràcia
Barcelona
Transport
Diagonal (M: L3-L5)
Preu
Gratis
Horaris
18 h

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà