1. Any Nou Xinès a Barcelona
    © Ajuntament de Barcelona
  2. Any Nou Xinès a Barcelona
    © Ajuntament de Barcelona
  • Què fer

Any Nou Xinès a Barcelona 2020 [CANCEL·LAT]

Publicitat

Time Out diu

Aquest esdeveniment s'ha cancel·lat.

Segons informa el diari 'El Periódico', les entitats encarregades de celebrar aquest dissabte 1 de febrer l'Any Nou Xinès han decidit suspendre tots els actes en solidaritat amb el seu país d'origen.

La situació d'excepcionalitat sanitària i confinament que viuen els seus compatriotes arran del brot de coronavirus ha portat a prendre una decisió sense precedents a la ciutat. La cancel·lació ha estat consensuada per les principals entitats organitzadores i recolzada per l'Ajuntament de Barcelona. 

Milions de xinesos a tot el món celebren l'arribada de l'Any Nou xinès, segons el calendari tradicional serà el número 4718 i portarà el signe del zodíac de la Rata, símbol de l’espiritualitat i la bona sort.

A Barcelona la gran festa pel canvi d'any tindrà lloc l'1 de febrer amb una sèrie d’activitats festives en col·laboració amb una llarga sèrie d’entitats xineses, a més de catalanes, molts voluntaris, i organitzacions com la Fundació Institut Confuci de Barcelona i Casa Àsia, que fan possible desde fa anys aquesta tradició xinesa a la ciutat.

La celebració de l’Any Nou Xinès comença amb una desfilada al parc de l’Estació del Nord, a partir de les 11.30 h. De 12.30 a 14 h i de 17 a 19 h l'escenari situat al passeig de Lluís Companys s'omplirà d'espectacles i durant tot el dia podreu passejar-vos per Fira gastronòmica i cultural al mateix passeig, de 10 a 20 h.

Aquest any les novetats inclouen tallers d’elaboració de cometes i fanalets o l’oportunitat d’emprovar-se vestits tradicionals xinesos.


NO T'HO PERDIS: els millors restaurants per celebrar l'Any Nou Xinès

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà