Des de ja fa un temps, el Chen Ji és conegut com el xinès-xinès de Barcelona. És a dir, un restaurant autèntic sense els habituals ornaments a base de llums vermells, dracs ni plafons lluminosos amb cascades. El local és del més normal que us podeu imaginar, molt senzill i pràctic. Els seus horaris, extensos. Des de les 9 del matí fins a ben bé mitjanit hom hi pot anar a fer un bol de fideus, una sopa o tastar el menú de self-service per uns 5 €. La carta és immnesa Heu esmorzat mai a base de dumplings al vapor com fan ells?
La cuina xinesa és un patrimoni mil·lenari que, durant una mala època, a casa nostra es va convertir en un parc temàtic. De fet, dir menjar xinès és com dir menjar africà, perquè és una àrea immensa i de cuines molt diferenciades. A Barcelona mana la cuina cantonesa i de la Xangai, i si segui el nostre consell, l'autenticitat i bona digestió estan garantides.
I si encara voleu més Àsia, podeu visitar alguns dels millors restaurants japonesos de Barcelona i també els tailandesos!
No t'ho perdis: Els millors 50 restaurants de Barcelona