Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Aprendre a nedar' al Tantarantana

  • Què fer, Centres culturals
Aprendre a Nedar
Cia. Unter Den Linden
Publicitat

Time Out diu

Una perspectiva millennial sobre les relacions sexoafectives: fins a quin punt són un intent desesperat de construir la nostra pròpia identitat?

Us casaríeu al cap de cinc setmanes de començar una relació? La Feli i en Max ho fan, pensant convençuts que han trobat la seva mitja taronja. Tot i així, aposten per una relació oberta i la Feli s’enamora de la Lil, una dona que no és capaç de passar més d’una nit amb algú. ‘Aprendre a nedar’ és una obra de teatre que explora formes d’amor més lliures i sanes i que, a partir del 10 de maig, la podreu veure al Tantarantana, interpretada per les actrius Maria Bosom i Georgina Latre i l’actor Òscar Castellví.
La companyia Unter Den Linden és la primera companyia de Catalunya especialitzada en teatre alemany. També és pionera en treballar amb la fusió dels nous llenguatges escènics de Berlín i la nostra pròpia tradició teatral. A més, amb aquesta obra, posa sobre la taula molts dubtes, intrigues i preguntes, i us farà reflexionar sobre el model imposat d’amor romàntic amb el que hem crescut. La seva manera de treballar es basa en l'experimentació característica de la dramatúrgia contemporània berlinesa, amb un procés de creació que és una investigació constant de tots els artistes que en formen part. L’autoria de l’obra, en línia amb el teatre més experimental, és a càrrec de Sasha Marianna Salzmann, amb gran reconeixement al món de la dramatúrgia a Berlín, i la direcció, a càrrec d'Oriol Morales i Pujolar, que ha dirigit obres de companyies com La Llarga o AgitArt i és autor dels textos ‘Port llevant’, ‘A la vall’ i ‘Com es moren els ocells’. Si esteu a punt per afrontar debats sobre l'amor i entendre noves formes d'estimar, no us ho podeu perdre!

Detalls

Adreça
Preu
15€ - 22€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà