Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Aquest Sant Valentí regala experiències

Aquest Sant Valentí regala experiències

Quin millor regal que un compartit en parella? Un concert, una obra de teatre, un sopar romàntic... o un de cada! Tria, remena i regala!

Sant Valentí
Advertising

Aquí teniu bones idees per celebrar Sant Valentí. Regaleu cultura i gaudiu de la ciutat en parella (o amb amics i família)

Pas Pleurer
© D.R.
Teatre

Festival de Teatre en Francès de Barcelona

El Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona tornar aquest febrer. S’hi podran veure diversos espectacles escrits per autors francòfons. Una nova oportunitat per descobrir obres de teatre contemporani en francès, així com els seus autors, directors, intèrprets i companyies de l’escena francòfona. 

Restaurants

10 motius per comprar la Time Out Box: Els 10 Millors Nous Restaurants

A Barcelona obren moltissíms restaurants, tants que sovint és difícil seguir-los el fil i descobrir joies amagades. És per això que des de Time Out hem creat Time Out Box: Taula x Dos, 10 dels Millors Nous Restaurants. Hem fet una selecció d'alguns dels millors establiments que han obert aquest any perquè puguis gaudir de deu experiències gastronòmiques d'estrena.

Advertising