Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Art Nou 2022

  • Què fer
Art Nou 2022
Foto: Rafael Arocha
Publicitat

Time Out diu

El festival d'art emergent de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat celebra l'onzena edició fins al 3 de setembre

Del 30 de juny al 3 de setembre se celebra l'onzena edició d'Art Nou, el festival d'art emergent de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. L'esdeveniment, que ofereix la possibilitat d'establir relacions professionals entre els joves creadors amb el mercat de l'art i les galeries, ha programat una trentena d'exposicions amb la participació de més de cinquanta artistes i un extens programa d'activitats paral·leles. Entre aquestes, hi haurà visites guiades, inauguracions, converses i xerrades amb els artistes, concerts, performances, presentacions de publicacions i projeccions, entre altres.

El festival clourà el dissabte 3 de setembre amb l'entrega del premi Art Nou 2022, concedit per La Capella, un espai dedicat a la creació emergent. A més, com a novetat, la Collezzione Taurisano concedirà un premi a un dels artistes participants i, per segon any, la fira de Marsella ART-O-RAMA premiarà la millor exposició amb una participació gratuïta a l'edició de 2023. 

Art Nou, organitzat per l’associació de galeries Art Barcelona, treballa amb l’objectiu d’estimular la producció jove, reivindicar les galeries com a espais de trobada i debat, posar en contacte els agents de l’art i el públic general, i visibilitzar formes emergents de crear.

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà