Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

ArtsLibris Barcelona 2021

  • Què fer, Mercats i fires
ArtsLibris - Fira Internacional del Llibre d'Artista
Foto: ArtsLibris
Publicitat

Time Out diu

La Fira Internacional del Llibre d'Artista celebra la seva 12a edició a l'espai Fossat del Mercat de Sant Antoni amb més de 80 artistes i editors

La Fira Internacional del Llibre de l'Artista, ArtsLibris Barcelona, celebra la seva 12a edició i per primer cop ho fa en un recinte exterior: l'espai Fossat del Mercat de Sant Antoni. Enguany compta amb 87 artistes i editors, acompanyats de les seves publicacions i també s'han sumat gran part de les escoles, les institucions i els centres d'art de Barcelona. Però no tot és talent barceloní, de fet, el 40% dels expositors són de fora de la ciutat.

La intenció de la fira és reivindicar la importància dels llibres d'artista com a part essencial de la seva obra, ja que molts cops es considera un element menor. A més, dona suport a l'autoedició i fomenta la reflexió sobre el paper i les possibilitats de les publicacions d'artista. Per això, a més dels expositors, ArtsLibris ha programat una sèrie de xerrades i presentacions gratuïtes i que no requereixen inscripció prèvia, tot i que l'aforament és limitat. També s'han programat tallers d'enquadernació a càrrec del Conservatori Arts del Llibre – ESDA Llotja. En aquest cas sí que és necessària la inscripció prèvia a través del correu info@artslibris.cat i, tot i que les activitats en si són gratis, cal pagar el material per realitzar-les, que costa de 3 a 10 € depenent del taller.

L'últim dia de la fira, el diumenge 20 de juny, ArtsLibris conviurà amb el Mercat Dominical de Sant Antoni, que se celebrarà amb normalitat.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà