Asaditos Casa Bonay: Enrique Olvera & Estanis Carenzo

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Un cop al mes, durant l'estiu, l'hotel Casa Bonay convida a amics seus d'altres restaurants a cuinar a la terrassa colze amb colze amb l'Estanis Carenzo, el xef de la casa. Expliquen que no han inventat res: "És el que faríem a casa nostra amb alguns dels xefs que ens agraden més, un rostidet on tothom està convidat i no hi ha cap altre norma que la de venir i sentir-se com a casa", diu la directora de l'hotel, la Inés Miró-Sans. "El que volem fer és trencar amb aquesta sobreinformació dels menús preestablerts i que la gent es relaxi. A les vuit potser tindràs un porc rostit i a les nou un cebiche", continua.

Es paga un preu fix, i no hi ha cap menú, només els cuiners rostint i treballant fins que s'esgotin les existències de menjar, amb tota la beguda inclosa. I en aquesta ocasió, ja a l'ecuador de l'estiu, el convidat és un luxe total: ni més ni menys que l'Enrique Olvera, el xef del restaurant Pujol (estrella Michelin) i un dels grans renovadors de la cuina mexicana. La fórmula és senzilla però saborosa: el tàndem Olvera-Carenzo cuinarà tacos i altres delícies tradicionals de la cuina asteca. Per 65 €, podreu menjar, de 19.30 a 12.30 sense límits (Olvera portarà un mole que ha estat fent durant 100 dies!) i beure michelades sense autrador. I us conviden al primer còctel de la nit. Sopar d'alta cuina en format relax.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà