Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Associacions de Barcelona dedicades a la música i la dansa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

dansa contemporània

Associacions de Barcelona dedicades a la música i la dansa

Sou un grup de música i no teniu local d'assaig? O potser preferiu iniciar-vos en el món acrobàtic afrobrasileny de la capoeira? Tot això i més ho trobareu a les associacions de la ciutat dedicades a la música i la dansa.

Per Mireia Martínez
Advertising

A Barcelona qui no balla és perquè no vol! Hi ha diverses associacions dedicades a la música i la dansa que us delectaran les oïdes i us sacsejaran els malucs al ritme del compàs. Trieu la que més us escaigui!

Associació d'Arts Escèniques i Musicals Youkali

Què fer Vila de Gràcia

Youkali, és una escola de teatre musical de Barcelona, fundada l'any 1997 pel pedagog i pianista Josep Maria Borràs. Aquesta entitat té l’afany de posar a l’abast de tothom la formació en teatre musical, tant a nivell amateur per a infants, joves i adults, com a nivell professional per als futurs actors i actrius del teatre musical a Barcelona.

Advertising
Advertising
Heliogabal
Foto: Heliogàbal

Associació Cultural Heliogábal

Museus i institucions Música Gràcia

Heliogàbal es va fundar amb l'objectiu de servir de plataforma per al desenvolupament i la promoció d'activitats artístiques i culturals al barri de Gràcia.

Advertising
Advertising

Joventuts Musicals de Barcelona

Què fer Dreta de l'Eixample

Joventuts Musicals de Barcelona està considerat el moviment cultural juvenil més important del món dedicat a la difusió de la música i a la promoció dels joves músics. Forma part de la Unesco.

Mostra'n més
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising