Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Associacions per descobrir la ciència

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

hora del planeta

Associacions per descobrir la ciència

38 associacions per conèixer el vessant científic de Barcelona. Converteix-te en el científic que havies volgut ser!

Per Mireia Martínez
Advertising

Si tens certa inquietud per la ciència, estàs d’enhorabona! A Barcelona pots trobar moltes associacions que divulguen aquesta matèria.

Hi ha equipaments emblemàtics com l’Institut Químic de Sarrià (Via Augusta, 390), que ofereix les llicenciatures de Química, ADE i Enginyeria Química (sabíeu que té més de 108 anys d’experiència docent?) o la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (Hospital, 56), constituïda el 1944 i situada a les dependències de l’antic Hospital de la Santa Creu de Barcelona. Són referents a la ciutat, així com el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya (Vergós, 16), la Societat Catalana de Matemàtiques de l’Institut d’Estudis Catalans (Carme, 47) i l’Acadèmia Ciències Veterinàries  (Av. República Argentina, 25), que resolen les inquietuds científiques hagudes i per haver dels alumnes. Ah! I no ens podem oblidar de la Societat Catalana de Bioètica (Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Salut) (Major de Can Caralleu, 1-7), entitat fundada l’any 1872, que té l’objectiu de fomentar la formació continuada de les ciències de la salut en tots els seus aspectes (pssst! al seu web tenen un taulell d'anuncis amb ofertes de feina).

Si voleu aprofundir més, tot seguit teniu un llistat de les associacions de la ciutat dedicades a les ciències:

Advertising
Advertising

ASTER. Agrupació Astronòmica de Barcelona

Llocs d'interès La Nova Esquerra de l'Eixample

Entitat privada sense ànim de lucre que apropa el món de l'astronomia als ciutadans de Barcelona i Catalunya. Fomenta aquesta ciència a nivell teòric i pràctic mitjançant l'observació, a l'abast dels astrònoms amateurs, tant principiants com experts.

Advertising
Advertising
Mostra'n més
Recomanat

    També t'agradarà

      També t'agradarà

        Advertising