Auto Retro Barcelona 2014

Què fer

Time Out diu

El saló Auto Retro celebra enguany la 31a edició consecutiva. És un gat vell, un supervivent entre les dificultats que suposa mantenir una fira com aquesta durant tant de temps. Del dj. 4 al dl. 8 torna a instaŀlar-se al Palau 2 i a la plaça de l’Univers de la Fira de Montjuïc, on es reuniran més de 300 expositors de vehicles clàssics de nou països, d’Europa i els Estats Units.

Cerveses Moritz torna a patrocinar la fira i, a més, tindrà la seva flota de vehicles exposada a la plaça –els Seat 600 i la furgoneta amb tirador de cervesa inclòs no hi faltaran–, i també hi haurà una rèplica de la façana de la Fàbrica Moritz Barcelona en un dels nous espais d’aquesta edició. Per donar un aire renovat al veterà saló, han creat la Barcelona Classic Night, ambientada en una escena de la Barcelona de fa mig segle, amb cotxes de l’època, altres elements urbans i una decoració que canviarà de dia i de nit.

Com sempre, hi trobareu el mercat on comprar peces restaurades i accessoris, roba i llibres descatalogats, entre d’altres tresors, i més actes destacats.

A Auto Retro sempre pensen en les grans figures del motor, i aquest any retran homenatge al campió Juan Fernández. També se celebraran els 30 anys del Seat Ibiza, l’aniversari del Mercedes-Benz Pontón –es podrà veure, per exemple, el primer 911 matriculat a Espanya–, hi haurà una exposició de BMW d’època, cotxes històrics de pel·lícula i de la reialesa, un espectacle de trial a la plaça de l’Univers i una exposició dels 50 anys del Raŀli de Catalunya.

Tampoc no ens oblidem de la secció de compravenda, tant de cotxes com de motocicletes. El Saló és un punt de trobada entre aficionats, clubs, entitats i esdeveniments esportius d’aquest gremi, i un espai per a fabricants, importadors i professionals.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers