Barçaland: un Nadal blaugrana

Què fer
Barçaland
1/3
Barçaland
2/3
Barçaland
3/3

Time Out diu

Del 22 de desembre al 5 de gener el Camp Nou es converteix en Barçaland, el lloc ideal per passar el Nadal més blaugrana.

No és cap secret per a ningú que el Camp Nou és l’estadi d’un dels millors equips del món, però potser us sorprendrà saber que ara també serà un dels llocs més especials on celebrar les festes de Nadal en família. Del 22 de desembre al 5 de gener l’estadi es convertirà en Barçaland, una experiència 100% blaugrana, en una de les èpoques més màgiques de l’any per a petits i grans. L’alineació d’activitats i ofertes és un autèntic “dream team”: regals a la Barça Store, atraccions, entrada al Camp Nou Tour, descomptes en diversos partits i molt més us esperen aquestes festes a Can Barça.

Per anar-hi només heu d’aconseguir el vostre Barçaland Pass, que inclou l’entrada al Camp Nou Tour, un menú premium inclòs al Pans&Co de l’estadi, activitats i atraccions de Nadal pensades per als més menuts de la casa, “fast pass” per a les atraccions de Barçaland, un barret o una bufanda del FC Barcelona, la personalització gratis d’una samarreta del Barça, el 50% de descompte en entrades de bàsquet i futbol i un 15% de descompte a la pista de gel.

El preu de les entrades va dels 12 € per a menors de 6 anys fins als 39 € de l’entrada per a adults, mentre que tant els majors de 70 anys com els infants de 6 a 13 anys paguen una entrada reduïda de 29 €. Les podeu adquirir online o bé a taquilla, amb un cost addicional de 3,5 € per entrada.

Per Contingut patrocinat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies