Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Barcelona Beer Festival 2021

Barcelona Beer Festival 2021

Què fer, Activitats gastronòmiques La Farga de l'Hospitalet de Llobregat , Fora de Barcelona divendres 17 desembre 2021 - diumenge 19 desembre 2021
Barcelona Beer Festival 2014
1/3
Foto: Barcelona Beer Festival
Barcelona Beer Festival
2/3
Foto: alfrebilbao / a.j.unknowBarcelona Beer Festival
Barcelona Beer Festival
3/3
Foto: Barcelona Beer Festival Barcelona Beer Festival

Time Out diu

Hem estat un any sense Barcelona Beer Festival –havia de ser el cap de setmana de març que va tancar tot– i celebrem amb tota l'alegria possible la seva tornada a la Farga. La novena edició del certamen cerveser més important del sud d'Europa recuperarà la seva essència i comptarà amb prop de 700 cerveses, entre elles, les guanyadores del Barcelona Beer Challenge 2021 així com de les cerveseres més noves, fundades en plena pandèmia. 

Els números són aquests: 159 tiradors de cervesa i la possibilitat de tastar unes 700 cerveses.  Així, el visitant podrà descobrir i tastar les cerveses d'Oddity Brewing o Engorile Beer i Caravelle, entre moltes altres cerveseres locals, i una forta presència britànica, reflex del boom del sector artesà al Regne Unit.

Hi trobareu tragos sorprenents, com la cervesa del festival, la Hops & Hopes, una col·laboració amb la cervesera Ales Agullons: una pale ale ecològica feta amb llúpol de proximitat. O la quebequesa Baltique Porter, amb lactosa i cafè, que us farà caure de culs. Enguany prometen més activitats complementàries que mai, música i gastronomia, amb noms del panorama cerveser, com la 'master class' amb tast del búlgar Ludmil Fotev, o la presència de la prestigiosa  Cascade Brewing (Estats Units), cervesera que innova en l'ús de botes de fusta per madurar cervesa. 

Detalls

Lloc de la ubicació La Farga de l'Hospitalet de Llobregat
Web del lloc www.lafarga.com
Telèfon de la ubicació 93 261 55 05
Adreça Barcelona, 2
L'Hospitalet de Llobregat
08901
Transport Av. Carrilet (M: L1; FGC)

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers