Barcelona fotògrafes

Què fer, Exposicions Gratis
Mercat de la Boqueria, 1966.
1/2
Foto: Carme Garcia Padrosa. Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Banys de Sant Sebastià, Barceloneta, juliol del 1970.
2/2
Foto: Arxiu Fotogràfic de Barcelona © Rosario Martínez Rochina

Time Out diu

'Barcelona fotògrafes' reuneix, per primera vegada, 70 obres de 21 dones fotògrafes que van situar Barcelona en el centre de la seva obra

L'Ajuntament de Barcelona presenta l'exposició 'Barcelona fotògrafes', una mostra emmarcada dins els actes de celebració del Dia Internacional de les Dones i que estarà instal·lada davant del Born Centre de Cultura i Memòria fins al 6 de juny, després començarà una gira per tots els districtes de la ciutat, començant pel de Sants-Montjuïc.

La mostra vol reivindicar el paper d'unes dones que van ser pioneres en el món de la fotografia i que van situar Barcelona en el centre de la seva obra, construint un relat visual de la ciutat sota una mirada feminista. La mostra està formada per 70 fotografies compreses entre la dècada dels anys trenta i principis dels noranta de 21 fotògrafes: Pilar Aymerich, Consuelo Bautista, Joana Biarnés, Anna Boyé, Milagros Caturla Soriano, Colita, Silvia T. Colmenero, Carme Garcia Padrosa, Kati Horna, Dora Maar, Rosario Martínez Rochina, Anna Maria Martínez Sagi, Margaret Michaelis, Marta Povo, Guillermina Puig, Marta Sentís, Rosa Szücs del Olmo, Gerda Taro, Anna Turbau, Montserrat Vidal i Barraquer i Pilar Villarrazo.

La mostra també es pot visitar virtualment a través de la web barcelona.cat/expofotografes/ca

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers