Barcelona React a CASA SEAT

Què fer, Classes i tallers Gratis
CASA SEAT
Foto: CASA SEAT

Time Out diu

El dimecres 14 d'abril a CASA SEAT us espera un debat sobre el futur de la mobilitat a Barcelona amb Maria Tsavachidis i Rosa Alarcón

Quin camí segueix la mobilitat de la nostra ciutat? Com serà en un futur? Funcionarà com a motor econòmic del futur?
Totes aquestes preguntes són les que respondreu a la jornada de Barcelona React a CASA SEAT. I és que en el marc d'aquest esdeveniment que tindrà lloc a la ciutat, CASA SEAT organitzarà un debat sobre el demà de la mobilitat tant a la nostra ciutat com en la seva àrea metropolitana.
Amb el nou context que estem vivint, marcat per la pandèmia, Barcelona i els seus veïns hem d'afrontar nous reptes per rellançar el sector de la mobilitat i posar sobre la taula quines són les oportunitats d'innovació i negocis que ens permetin desenvolupar sistemes i solucions més sostenibles de transport: des de la micromobilitat passant pel transport intermodal.
Com es dibuixa la Barcelona del futur? Apunteu-vos a aquest debat que tindrà lloc a CASA SEAT el dimecres 14 d'abril a les 18.30 h i que comptarà amb la participació de Maria TsavachidisCEO d'EIT Urban Mobility, i Rosa Alarcón, regidora de Mobilitat de Barcelona City Hall.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers