Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Vive México 2022

  • Què fer, Festivals
BCN Vive México Edició 2017
BCN Vive México Edició 2017Foto: MEXCAT
Publicitat

Time Out diu

La fira mexicana més gran d'Europa és a Barcelona!

El Poble Espanyol es converteix en l'escenari de la fira del festival Barcelona Vive México els dies 10 i 11 de setembre, la més gran de tota Europa. La Plaça Major de l'espai es convertirà en el 'Zócalo' d'un poble colonial mexicà. Per si voleu obrir boca, la fira presenta un seguit de parades gastronòmiques dels restaurants i càterings mexicans més reconeguts de Barcelona, així com espais d'artesania, dolços i empreses del país que ofereixen els seus productes a la ciutat. 

El cap de setmana també inclou actes típics de Mèxic, com els mariachis (Cielito Lindo el dissabte i Mariachi Internacional Barcelona el diumenge), espectacles de dansa de la comunitat, degustacions de tequila i mezcal i concerts de boleros i ranxeres de la mà de El Charro Puro Corazón, Diego Galindo i Plice Line, entre d'altres. 

La fira, organitzada per l'Associació Cultural Mexicano Catalana (MEXCAT), s'emmarca dins el festival Barcelona Vive México que, des de l'1 de setembre al 13 d'octubre, inclou nombres activitats per tota la ciutat. Podeu adquirir l'entrada general amb un preu de 6 € aquí.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
bcnvivemexico.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà