BarnaClick 2014

Què fer

Time Out diu

SomosClicks, associació integrada per aficionats al col·leccionisme de clicks, trasllada per primera vegada al Poble Espanyol BarnaClick, fira dedicada a l’exposició i venda de clicks de Playmobil.

La fira, que aquest any celebra la seva vuitena edició, acabarà el 6 d’abril i centrarà la seva activitat durant els caps de setmana (durant la setmana es podran visitar els diorames, ubicats en diversos espais del Poble Espanyol), té aquest any com a atractiu destacat un diorama de gairebé 100 m2 dedicat al setge que la ciutat de Barcelona va patir l’any 1714 i el fet que aquest any els clicks celebren el seu 40è aniversari. El diorama del setge, que estarà ubicat a la sala noble de l’Ajuntament de Vallderoures, a la Plaça Major del Poble Espanyol, inclourà més de 3000 clicks. Però els assistents podran apreciar també moltes altres maquetes: guerres colonials, intervenció de l’ONU...

A més, hi haurà diverses activitats per a tota la família i diversos estands de venda on els aficionats podran trobar els més curiosos clicks i complements nous, de segona mà o descatalogats. Hi participaran venedors nacionals i internacionals, cosa que consolida BarnaClick com una de les fires més importants de les que es dediquen exclusivament a aquests ninots.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers