Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bases legals Concurs La Grossa 2019

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Bases legals Concurs La Grossa 2019

Participant en el concurs s'accepten aquestes bases legals

Per Màrqueting Time Out
Advertising

BASES DE PARTICIPACIÓ DE LA ACCIÓ COMERCIAL

 

GUANYA DOS-CENTS MIL EUROS AMB TIME OUT I LA GROSSA CAP D’ANY

 

Primera – Objecte

 

Time Out Barcelona organitza la acció comercial Guanya dos-cents mil euros amb Time Out i la Grossa Cap d’Any” amb la finalitat d’obsequiar amb un bitllet del número 28118 de la Grossa Cap d’Any a cadascuna de les quinze primeres persones que, un cop localitzin el punt d’entrega dels bitllets objecte de la acció, contestin correctament el número d’aquest bitllet.

 

Cadascun dels guanyadors podria guanyar dos-cents mil euros en cas que el número dels bitllets obsequiats resultés guanyador del primer premi del sorteig Grossa Cap d’Any que se celebrarà el dia 31 de desembre de 2019.

 

Segona – Característiques del concurs

 

2.1 Àmbit subjectiu

 

La participació en el concurs és oberta a totes les persones majors d’edat i, especialment, a aquelles que són lectores de la revista Time Out Barcelona i seguidores de la Grossa.

 

2.2 Forma de participació i mecànica

 

Des del dia 16 de desembre de 2019, a les xarxes socials de Time Out es donaran pistes que permetran conèixer quin és el lloc o establiment de Barcelona on els lectors de Time Out podran aconseguir el premi.

 

El divendres 20 de desembre de 2019, a les 13 hores, una persona de l'equip de Time Out estarà en el lloc o establiment de Barcelona indicat a través de les pistes facilitades, per repartir un bitllet de la Grossa a cadascun dels quinze primers lectors que es s’acostin i diguin correctament la contrasenya que s'haurà donat per xarxes socials.

 

S’atendrà els concursants per estricte ordre d’arribada al lloc o establiment, o de presentació a la persona de l’equip de Time Out situada al lloc indicat. Les primeres quinze persones que comuniquin correctament la contrasenya seran les guanyadores del concurs.

 

En el cas que un concursant digui de forma incorrecta la contrasenya, no podrà ser premiat ni tindrà una segona oportunitat, passant el torn al següent concursant per ordre d’arribada, i així successivament fins que s’obtingui el número de loteria objecte la acció.

 

La persona de l'equip de Time Out entregarà en aquell mateix moment a cadascun dels guanyadors, prèvia acreditació d’aquests amb el DNI, un bitllet del número 28118 de la loteria Grossa Cap d’Any, oferint-los la possibilitat de fer-se una fotografia de guanyador. Les fotografies dels guanyadors que hagin acceptat fer-se-les, es difondran i compartiran a Twitter amb el hashtag #LaGrossaDeTimeOut.

 

Cada participant només pot obtenir un únic bitllet de la Grossa Cap d’Any.

 

Time Out Barcelona retornarà a Loteries de Catalunya els bitllets que no hagin estat entregats en el cas que quedés desert part del premi, atesa la condició de Time Out Barcelona de dipositària dels bitllets destinats a aquesta acció comercial.

 

Tercera – Condicions i limitacions a la participació

 

Els participants en la acció comercial han de ser majors d’edat.

 

No pot participar personal adscrit a Loteria de Catalunya, ni a Time Out Barcelona, així com tampoc cap persona relacionada professionalment amb aquesta acció comercial, o amb la publicitat d’aquesta o de la loteria Grossa.

 

Quarta – Dret d’ús d’imatge i veu

 

El fet de participar en aquesta acció comercial implica el consentiment per a l’ús del nom i cognoms, la difusió de la imatge i la reproducció de la veu dels guanyadors beneficiaris de la acció, de manera que Time Out Barcelona es reserva els drets d’ús sobre els esmentats conceptes amb finalitats exclusivament publicitàries i de acció comercial de Time Out Barcelona, inclosos qualssevol drets de reproducció o distribució, sense cap limitació ni temporal ni geogràfica, i sense que els participants puguin reclamar cap indemnització econòmica ni per cap altre concepte per l’exercici dels esmentats drets per part de l’organització.

 

Cinquena – Acceptació de condicions

 

Totes les persones participants d’aquesta acció, pel fet de participar-hi, accepten les condicions que la regeixen i el criteri i la decisió que Time Out Barcelona adopti sobre qualsevol qüestió que se’n derivi.

 

 

Sisena – Altres estipulacions

 

Aquestes bases són accessibles a través del web de Time Out Barcelona http://www.timeout.cat.

 

Time Out Barcelona, es reserva el dret de modificar les condicions d’aquesta acció comercial en qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-la o deixar-la sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada. En aquests supòsits, Time Out Barcelona, es compromet a comunicar a través de la pàgina web Time Out Barcelona les bases modificades, o si escau, l'anul·lació de la acció comercial en el seu conjunt, de manera que tots els participants en siguin coneixedors.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising