Berenars literaris: Wajdi Mouawad

Què fer

Time Out diu

Si vau sortir corpresos després de veure l’obra de teatre 'Incendis', que Clara Segura i Julio Manrique van interpretar de forma magistral, no deixeu passar l’oportunitat d’aprofundir en la literatura de Wajdi Mouawad, el seu autor. Un moment ideal per fer-ho serà el dimecres 11 als Berenars Literaris que Cerveses Moritz i la llibreria Bestiari organitzen a El 300 del Born, l’espai gastronòmic de la cervesera al Born Centre Cultural.

L’autor no podrà assistir en la xerrada, però hi estaran presents Aniol Rafel i Anna Casassas, editor i traductora d’'Ànima', l’obra protagonista de la trobada, que de ben segur us donaran tots els detalls necessaris per apropar-vos fins a la història de Wahhch Debch, el protagonista. Després de trobar la seva dona assassinada, Debch emprendrà un camí a través de la venjança, la còlera i els records, que haurà d’anar alliberant al llarg de la seva odissea per Amèrica. El format del berenar és l’habitual que en les anteriors trobades.

El preu de l’activitat són 7 euros i s’ha de fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a born@bestiari.net. Per menjar podreu escollir entre un berenar dolç i un altre de salat. El dolç inclou financiers, miniensaïmades i brownie de xocolata i nous, i el salat, snacks gastronòmics, coca de recapte i patates Felip V. Les begudes són les mateixes per a les dues opcions, cerveses Moritz, refrescos, aigua, cafès, llet o infusions.

Després del berenar dedicat a Mouawad, el seguirà un altre el 25 de març que comptarà amb la presència de Xavi Casinos, que ens parlarà del seu llibre 'La Barcelona maçònica'. Es tracta d’una guia, com ja existeixen a d’altres ciutats com Londres i Nova York, que recull la simbologia dels maçons a casa nostra.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers