Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Brunch a l'Intercontinental Barcelona

  • Què fer
  • Intercontinental Barcelona
  1. Intercontinental Barcelona
    Intercontinental Barcelona
  2. Lorenzo Vecchia | Intercontinental Barcelona
    Lorenzo Vecchia | Intercontinental Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Teniu ganes de provar els mítics brunch a l’Intercontinental Barcelona? Ja teniu totes les dates del 2024 disponibles i podeu reservar l’experiència ara mateix!

Heu tingut l’oportunitat de gaudir dels bruch icònics de l’Hotel Intercontinental Barcelona? Si sou dels que el bon menjar us fa embogir i saliveu només de sentir els noms dels plats, preneu atenció, perquè ja tenen disponibles totes les dates dels brunch de diumenges del 2024! I és que aquest 2024 podreu gaudir de fins a 13 diumenges: el 21 de gener, el 4 i 18 de febrer, el 10 i 24 de març, el 7 i 21 d’abril, el 5 i 19 de maig, el 9 i 23 de juny i el 7 i 21 de juliol. No teniu excusa per perdre-us un diumenge d’hotel de 5 estrelles!
I és que aquest brunch que ofereix el restaurant de l’hotel, Arrel, té gastronomia de tots colors, estacions fredes, calentes, 'showcooking' i uns postres per llepar-vos els dits! Trobareu un buffet espectacular ple de productes del territori i de temporada, de manera que el menú pot variar segons l’època de l’any. De moment, us fem un tastet del que podreu tastar… Se us farà la boca aigua: us sorprendran amb pernil ibèric, formatges locals, encurtits, steak tartar de vedella, ostres del Delta amb guarnicions, croissants de tots els gustos, plum cakes, puddings i cookies artesanes, melmelades de km0 i el que no pot faltar, fruita fresca! Pels calents, també podeu començar a preparar el paladar, perquè no us quedareu amb gana, podeu escollir entre tota la seva elaboració d’ous (benedictins, amb llamàntol i caviar, o truita amb ostres del Delta), i també carn com bacon i dumplings de pollastre al curry, de porc i vegans! I un dels plats forts és el showcooking, no us decebrà, veureu cuinar risotto mantecat en una roda de 20kg de parmesà, gigot de vedella, llobarro salvatge a la sal i ‘chicken and waffles’. Els trossets de cel que us deixaran bocabadats seran els dolços, amb un Atelier, selecció de pastissos, xurros, macarons o les maduixes amb nata i ‘torrijas’ caramelitzades. Per acompanyar-ho amb un glop, tindreu tant sucs com cafè, te i infusions, i també una selecció de vins i escumosos. A punt per fer un regal al vostre paladar? Podeu reservar des d’ara mateix al web per 75 € per persona. Asseieu-vos i gaudiu de cada mos!

Time Out en col·laboració amb Intercontinental Barcelona

Detalls

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà