1. Intercontinental Barcelona
    Intercontinental Barcelona
  2. Lorenzo Vecchia | Intercontinental Barcelona
    Lorenzo Vecchia | Intercontinental Barcelona
  • Què fer
  • Intercontinental Barcelona

Brunch a l'Intercontinental Barcelona

Teniu ganes de provar els mítics brunch a l’Intercontinental Barcelona? Ja teniu totes les dates del 2024 disponibles i podeu reservar l’experiència ara mateix!

Time Out en col·laboració amb Intercontinental Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Heu tingut l’oportunitat de gaudir dels bruch icònics de l’Hotel Intercontinental Barcelona? Si sou dels que el bon menjar us fa embogir i saliveu només de sentir els noms dels plats, preneu atenció, perquè ja tenen disponibles totes les dates dels brunch de diumenges del 2024! I és que aquest 2024 podreu gaudir de fins a 13 diumenges: el 21 de gener, el 4 i 18 de febrer, el 10 i 24 de març, el 7 i 21 d’abril, el 5 i 19 de maig, el 9 i 23 de juny i el 7 i 21 de juliol. No teniu excusa per perdre-us un diumenge d’hotel de 5 estrelles!
I és que aquest brunch que ofereix el restaurant de l’hotel, Arrel, té gastronomia de tots colors, estacions fredes, calentes, 'showcooking' i uns postres per llepar-vos els dits! Trobareu un buffet espectacular ple de productes del territori i de temporada, de manera que el menú pot variar segons l’època de l’any. De moment, us fem un tastet del que podreu tastar… Se us farà la boca aigua: us sorprendran amb pernil ibèric, formatges locals, encurtits, steak tartar de vedella, ostres del Delta amb guarnicions, croissants de tots els gustos, plum cakes, puddings i cookies artesanes, melmelades de km0 i el que no pot faltar, fruita fresca! Pels calents, també podeu començar a preparar el paladar, perquè no us quedareu amb gana, podeu escollir entre tota la seva elaboració d’ous (benedictins, amb llamàntol i caviar, o truita amb ostres del Delta), i també carn com bacon i dumplings de pollastre al curry, de porc i vegans! I un dels plats forts és el showcooking, no us decebrà, veureu cuinar risotto mantecat en una roda de 20kg de parmesà, gigot de vedella, llobarro salvatge a la sal i ‘chicken and waffles’. Els trossets de cel que us deixaran bocabadats seran els dolços, amb un Atelier, selecció de pastissos, xurros, macarons o les maduixes amb nata i ‘torrijas’ caramelitzades. Per acompanyar-ho amb un glop, tindreu tant sucs com cafè, te i infusions, i també una selecció de vins i escumosos. A punt per fer un regal al vostre paladar? Podeu reservar des d’ara mateix al web per 75 € per persona. Asseieu-vos i gaudiu de cada mos!

Detalls

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà