Bruno Giussani a CASA SEAT

Què fer, Tertúlies i lectures
CASA SEAT, Bruno Giussani, Global Curator de TED
Foto: CASA SEAT

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Sota el títol ‘Listening to today to imagine tomorrow’, el global curator de TED proposa un diàleg amb la periodista Gina Tost i el públic

Entendre bé el present per tal de poder imaginar les noves tendències i paradigmes que ens depara el futur. Aquest és el punt de partida de ‘Listening to today to imagine tomorrow’, la trobada en la que Bruno Giussani comentarà temes d’actualitat a CASA SEAT, de la ma de la periodista Gina Tost i amb la complicitat del públic. Temes com la nova administració Biden a EEUU, la urgència climàtica, els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el futur de l’Europa post-Brexit i post Covid, la cooperació global per tal d’evitar noves pandèmies i, fins i tot, els nous paradigmes de mobilitat i teletreball o els reptes d’AI, Big Data i la privacitat.
Tota una oportunitat d’escoltar i preguntar els vostres dubtes al global curator de TED, l’organització que es troba rere les conferències TED i les populars xerrades TED en línia. Bruno Giussani és, a més, co-organitzador i principal curator de la iniciativa climàtica de TED i president del Festival de Cinema Internacional de Ginebra (Suissa) sobre Drets Humans. Podeu reservar la vostra entrada gratuïta al web de CASA SEAT.

Detalls

També t'agradarà