Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bruno Giussani a CASA SEAT

  • Què fer, Tertúlies i lectures
CASA SEAT, Bruno Giussani, Global Curator de TED
Foto: CASA SEAT
Publicitat

Time Out diu

Sota el títol ‘Listening to today to imagine tomorrow’, el global curator de TED proposa un diàleg amb la periodista Gina Tost i el públic

Entendre bé el present per tal de poder imaginar les noves tendències i paradigmes que ens depara el futur. Aquest és el punt de partida de ‘Listening to today to imagine tomorrow’, la trobada en la que Bruno Giussani comentarà temes d’actualitat a CASA SEAT, de la ma de la periodista Gina Tost i amb la complicitat del públic. Temes com la nova administració Biden a EEUU, la urgència climàtica, els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el futur de l’Europa post-Brexit i post Covid, la cooperació global per tal d’evitar noves pandèmies i, fins i tot, els nous paradigmes de mobilitat i teletreball o els reptes d’AI, Big Data i la privacitat.
Tota una oportunitat d’escoltar i preguntar els vostres dubtes al global curator de TED, l’organització que es troba rere les conferències TED i les populars xerrades TED en línia. Bruno Giussani és, a més, co-organitzador i principal curator de la iniciativa climàtica de TED i president del Festival de Cinema Internacional de Ginebra (Suissa) sobre Drets Humans. Podeu reservar la vostra entrada gratuïta al web de CASA SEAT.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà