Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Cafès Literaris a CASA SEAT

Cafès Literaris a CASA SEAT

Què fer, Activitats literàries Casa Seat , Gràcia dimecres 10 març 2021 - dijous 20 maig 2021
Andrés Neuman
1/3
Foto: CASA SEATAndrés Neuman
Antonio Muñoz Molina
2/3
Foto: CASA SEATAntonio Muñoz Molina
Mónica Ojeda
3/3
Foto: SERGIO CADIERNO / CASA SEATMónica Ojeda

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Comença un nou cicle de trobades amb grans escriptors per tal d’indagar sobre la literatura mòbil

De febrer a maig, CASA SEAT programa un nou cicle literari, que tindrà com a convidats a grans autors i autores de les lletres espanyoles e hispanoamericanes. L’inaugura Mathias Énard, autor del recent èxit ‘El banquet anual de la confraria de sepulturers’ i de la guanyadora del premi Goncourt 2015 ‘Brúixola’. El seguiran autors de la talla de Clara Usón, guanyadora del Premio de la Crítica per ‘La hija del Este’, Martín Caparrós, Andrés Neuman, Antonio Muñoz Molina, Juan Pablo Villalobos, Mónica Ojeda i Alicia Kopf.

Organitzat en col·laboració amb el Màster en Creació Literària de la UPF-BSM i presentat per l’escriptor i crític cultural Jorge Carrión, el cicle té l’objectiu d’apropar la literatura a tota la ciutadania a través de converses que giraran al voltant de l’obra de l’autor, la creació literària en general i la relació entre literatura i mobilitat, en el marc de les transformacions de les ciutats contemporànies. Sens dubte, una sèrie de trobades que ampliaran les nostres fronteres. Reserveu la vostra entrada gratuïta al web de CASA SEAT i no us ho perdeu!

Detalls

Lloc de la ubicació Casa Seat
Web del lloc www.casa.seat/ca/home.html
Adreça Passeig de Gràcia, 109
Gràcia
Barcelona
08008
Transport Diagonal (M: L3, L5)

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies