Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cafès Literaris a CASA SEAT: homenatge a Umberto Eco

  • Què fer, Activitats literàries
Helena Lozano
Foto: CASA SEATHelena Lozano
Publicitat

Time Out diu

L'Helena Lozano Miralles, traductora de l'escriptor milanès, serà la protagonista d'aquesta trobada literària el 8 de juny a CASA SEAT

'El nom de la rosa', 'Apocalíptics i integrats', 'Cinc escrits morals', 'Dir quasi el mateix', 'El pèndol de Foucault'. Si haguéssim de nomenar totes les obres excel·lents d'Umberto Eco, no pararíem.
D'ençà que l'escriptor de Milà es va encarar amb una fulla de paper en blanc, els seus escrits han fet la volta al món i han estat referències per lectors, docents i alumnes de totes les edats. Les seves obres sempre han mostrat la seva preocupació pel desenvolupament de la societat, la cultura i els mitjans de comunicació. I, si us heu atrevit amb alguna d'elles, és molt probable que ho hàgiu fet amb la traducció de l'Helena Lozano Miralles, traductora de l'Umberto Eco a l'espanyol.
El pròxim 8 de juny a les 19 h a
 CASA SEAT, dins del cicle de Cafès Literaris, Lozano Miralles i l'escriptor crític Jorge Carrión connectaran de forma telemàtica amb motiu de la publicació de la seva obra pòstuma 'Memòria vegetal' per conversar sobre el llibre, la seva obra i la seva carrera.
Ja podeu reservar la vostra entrada gratuïta a la web de CASA SEAT.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà