Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Calidoscopi 2022

  • Què fer
Ana Polo
Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El cicle cultural de primavera 'Calidoscopi' inunda Sant Andreu d’humor feminista

El cicle cultural de primavera 'Calidoscopi 2022' torna a Sant Andreu. Centrat en l’humor feminista i sota el lema 'L'humor serà feminista i no serà!', el cicle ha estat comissariat per la periodista i humorista Ana Polo, i planteja com l’humor s’ha desenvolupat sempre des d’un codi masculí i masclista. 

L’objectiu és reivindicar l’humor fet per dones, aprofundir en els relats feministes vinculats a la comèdia, visibilitzar la producció còmica feta per dones, així com fer una proposta diversa que integri no només còmiques blanques europees.

El festival comptarà amb la presència de les còmiques més destacades del moment que actuaran en diversos espais i equipaments de cada barri del districte de Sant Andreu.

L’obertura del cicle serà el 4 de maig a les 19 h amb la gravació del podcast 'Oye Polo' des del nou Centre de Vida Comunitària de la Trinitat Vella. El dia 21 de juny se celebrarà la cloenda del cicle amb l’actuació de Pamela Palenciano al Centre Cívic Bon Pastor. 

Algunes de les protagonistes de la programació seran el taller 'Antifeixisme cuqui', amb Proyecto Una; el recorregut per la història de la humanitat 'De fades, fetilleres i heroïnes'; la comèdia teatral 'Elles, cosas de chicas' al voltant de les grans preguntes sobre les dones; el pòdcast en directe 'El nou paradigma', amb Natza Farré i Judit Martín; el teatre cabaret d’El Chou de Las Glorias cabareteras; el monòleg 'Humor negra' amb l’actriu, monologuista i columnista Asaari Bibang; els micros oberts a la improvisació d’Irene Minovas i Marta Bosch, i el concert de la banda Las Opinólogas, entre altres.

Moltes activitats són amb inscripció prèvia i gratuïtes, però algunes iniciatives tindran un preu d'entrada de 3,50 euros

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà