Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Capricorn
@dabidpascual

Capricorn: Sagrada Família

Si has nascut entre el 22 de desembre i el 19 de gener, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

Ets la tenacitat en persona, un treballador responsable i incansable, mai pares fins a aconseguir el que et proposes, ets ambiciós i molt decidit! Ets capaç de ficar-te en projectes que semblen impossibles… i sortir-ne amb èxit! No hi ha dubte: sempre aconsegueixes tot el que et proposes. Ets com la Sagrada família, que pot portar més de cent anys en construcció, però allà segueix, creixent, i amb l’objectiu ferm de veure’s finalitzada l’any 2026. No hi ha impediments que t’aturin! 

A més, saps tractar-ho tot amb afecte i dolçor, i per això, qualsevol cosa que et proposes queda estupenda. Així doncs, et convidem a entrar a la cuina per desenvolupar els teus dots culinaris fent pa i pastissos amb aquests 5 comptes d’Instagram. I com que sabem que el teu sentit de la responsabilitat fa que també et preocupi molt el medi ambient i la sostenibilitat, et proposem un servei de pagesia a casa perquè puguis gaudir dels productes més frescos però sense haver de renunciar a la teva gran consciència ecològica.

Consulta tot l’horòscop aquí!!!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat