Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

CASA SEAT

  • Què fer
  • Gràcia
Interior de Casa Seat
Foto: Casa SeatInterior de Casa Seat
Publicitat

Time Out diu

On el Passeig de Gràcia i la Diagonal es troben, al costat dels Jardinets de Gràcia, obre al públic CASA SEAT, un gran i espaterrant edifici nascut de la unió dels talents de l'arquitecte Carlos Ferrater i el dissenyador Lázaro Rosa Violan. Un nou espai des d'on la marca –l'única fàbrica d'automòbils de Barcelona i que encara segueix a la ciutat– vol fer encara més estrets els llaços amb Barcelona i on s'han proposat que no deixin de passar coses.

CASA SEAT és la seu de la marca, on els seus professionals treballen, i un expositor dels models que tenen a la venda i també de prototips –motos, patinets...– que seran el futur de la mobilitat. De fet, aquest tema, "la mobilitat" estarà molt present a CASA SEAT, ja que vol ser, també, un punt de trobada i debat per plantejar com ha de ser la mobilitat de la ciutat en l'actualitat i també en un futur.

CASA SEAT també té un vincle important amb la cultura, ja que acollirà actuacions de tota mena (concerts, exposicions, live painting...) i gratuïtes. A més, també hi ha espai per al Networking, i volen ser un pont de trobada per a professionals i emprenedors de diversos sectors oferint un lloc on puguin intercanviar idees i propiciar les sinergies.  

Escrit per
Erica Aspas

Detalls

Adreça
Passeig de Gràcia, 109
Gràcia
Barcelona
08008
Transport
Diagonal (M: L3, L5)
Horaris
De dl. a ds., de 9 a 21 hores.
Publicitat
També t'agradarà