Colvin Pop-up Store

Què fer, Mercats i fires
Mercat plantes
Shutterstock Mercat plantes

Time Out diu

Un mercat efímer de plantes s'instal·la a Barcelona aquest cap de setmana

Colvin, l'empresa líder de lliurament de flors i plantes a domicili, instal·la la primera botiga efímera a Barcelona. Aquest 'pop-up store' estarà oberta del 5 al 7 de novembre al Passatge d'Utset, 14, al districte de l'Eixample, i posarà a la venda una extensa varietat de rams de flors fresques, plantes d'interior i d'exterior, articles per al cultiu i accessoris decoratius.

El mercat botànic oferirà els millors rams de disseny, bouquets de flors de temporada com les hortènsies o els crisantems i les plantes més icòniques del moment com les calatees, monsteres, al·lotàsies i moltes més espècies. A més, l'empresa anima el públic a “capturar” les plantes i els rams més buscats i al millor preu. Així, la marca premiarà els 100 primers caçadors de flors i plantes del dia amb una planta Pilea peperomioides o l'edició mini de la “rara avis” Phoebe, la planta premium més difícil d'aconseguir per la combinació de tons rosats i verds.

Els visitants podran gaudir de sessions exclusives en directe de la mà de la Plant Coach de Colvin, Magalí Puig, com també dels tallers florals impartits per la dissenyadora floral de Colvin, Mireia Aldomà. Les expertes facilitaran trucs, consells i interactuaran amb els visitants per resoldre qualsevol dubte.

L'entrada al recinte (Carrer Passatge d'Utset, 14) serà gratuïta i l'horari d'obertura és de 16h a 20h el divendres 5 de novembre, de 10h a 18:30h el dissabte 6 de novembre i de 10h a 18h el diumenge 7 de novembre.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.thecolvinco.com/es
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers